Malttamattomat tunnelmat

Helmikuu on hurahtanut ohi noin vain. Eniten aikaa meni odotellessa, mutta vesikaton vuotokohta on paikannettu ja saimme luvan jatkaa kylppärin kanssa. Jee! Siellä seinät sekä katto ovatkin saaneet uudet pinnat ja kohta tulee vedeneristeetkin päälle. Koko remontin valmistuminen kun on tällä hetkellä kiinni kylppäristä..Nyt tuntuu siltä, että mitä vähemmän on tehtävää, sitä kauempana remontin valmistuminen häämöttää. Osaksi se johtuu siitä, että usko on yksinkertaisesti välillä loppunut. Remontti on kestänyt kohta 10 kuukautta ja vastoinkäymiset ovat hidastaneet töitä vähän väliä. Melkein valmis asunto vain odottaa muuttopäivää.


Kokonaisuus alkaa jo hahmottua, mutta paljon on kivoja juttuja vielä odottamassa paketeissa ja suojamuoveissa. Keittiön kaapit huutavat astioita ja vaatekaapitkin on koottu valmiiksi meidän tavaroitamme varten. Suosikkini, eli Tapwellin suihku ja hanat, pötköttävät edelleen laatikoissaan. Tunnustan, että avaan laatikot vähintään kerran viikossa vain muistutukseksi, että joskus vielä pääsen oikeasti käyttämään niitä. Ja uusimmat ostokset, vessan kalusteet, ovat myös päässeet laatikkokasaan.

Laatatkin ovat saapuneet. Tilasimme Pukkilalta laatat kylppäriin, eteiseen ja keittiön välitilaan. Pieneen kylppäriin hauskuutta tuo musta pennimosaiikkilattia. Seiniin tulee vastapainoksi kiiltävän valkoiset 20x10 laatat tiililimityksellä. Eteisen komeroon, joka on jonkinlainen kuraeteisen korvike, laitamme mustat 'perus' neliölaatat. Valkoinen, kiiltävä pennimosaiikki pääsee keittiön valkoisten ovien ja saarnitason kaveriksi.Niin... Malttamattomana odotan, että pääsen oikeasti katsomaan ja käyttämään kaikkia näitä tavaroita, mihin rahaa on uponnut. Hyvää kannattaa odottaa ja sitä rataa, niinhän? Vielä kun jaksaisi loppurutistuksen niin pääsemme ehkä kevään aikana muuttamaan.

Kommentit

  1. Ihania laattoja...remontti aihe on aina minulle mieluista luettavaa T:krooninen remontoija :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti